Clena-oppsett i vaskehallen

Klepp AutoShine bilpleiesenter tilbyr alt fra vanlig utvendig og innvendig vask, til polering, rens, lakk-korrigering og keramisk lakkbeskyttelse. De driver også med foliering av biler.

Klepp AutoShine har avtale med flere bilforhandlere og tar ellers inn privatkunder. Les mer om bedriften på deres hjemmeside.

Bilpleiesenteret har hatt Clena-oppsett siden starten. De har to høytrykkspylere og en skumpumpe.

– Vi er veldig godt fornøyd med maskinene fra Clena som vi bruker hver dag og har kun hatt en service på de siden vi kjøpte de for fire år siden, sier innehaver Rami Khaled M Abubaha.

Slangene blir mye slept på betonggulvet og det gjør at de blir slitt. Rami har forsøkt selv å lage til beskyttelse på de, men nå ønsker han å investere i kuleslange som han kan få tak i hos Clena Norge.

– Rami kunne gått for en billigere løsning med injektor i stede for eget skumanlegg. Men med egen skumpumpe blir skumkvaliteten bedre og de får god kontroll og mer nøyaktig bruk av kjemien. I tillegg skummer kjemien bedre når en får lagt den på med høytrykk, forteller Per Arild Bø fra Clena Norge.

Han legger til at 160-20 er populær kombinasjon ved bilvask.

– 160 bar er passelig trykk for bilvask og med 20 liter, som er god vannmengde, får en vasket bilen raskt. Oppsettet med to pumper gjør at to kan vaske samtidig. Anlegget Rami har valgt er en veldig brukervennlig og praktisk løsning.

UTSTYR: