Skip, verft og offshore

På dette feltet har en behov for høytrykkspylere som både kan ta lette og krevende oppgaver som for eksempel rengjøring av dekk og skrog, fjerning av maling, rust, sement etc.

Ved fjerning av rust anbefales  gjerne høytrykkspylere over 1500 bar. Ta kontakt for levering av slike kraftige spylere. Det er noe vi spesialtilpasser kundens behov.

Til de fleste andre formål er det som regel nok med en mobile KX 500-30 eller gjerne under denne størrelsen.

Også hydrauliske høytrykkspylere er aktuell for montering på skip der forholdene ligger tilrette for det. På større fiskebåter eller skip anbefaler vi også å sette inn flere høytrykkspylere for å gjøre vaskingen effektiv ved at flere spyler samtidig. For eksempel er et elektrisk flerpumpeanlegg med høytrykkspylere i størrelse 200bar og 30 l/min. eller 200 bar og 20 l/min. veldig aktuelt.

Clena er produsenten bak MyClean som har spesialisert seg på høytrykkspylere til skipsindustrien. Vi kan levere deler til dette merket.

Du får et vidt spekter av tilbehør som passer til formålet, som for eksempel roterende turbodyser og dyser for rør-rengjøring.

For høytrykkspyling på offshore-installasjoner så brukes 500-30 liter når installasjonen er nedstengt. Ved spesielle forespørsler kan vi levere EX godkjente høytrykksanlegg.

Har du en fiskebåt som bruke saltvann ved rengjøring, så kan vi levere alle koblinger/fittings i rustfritt stål, pumpene er i messing med keramiske stempler og med rustfrie ventiler.

På fiskebåter er ikke vannmengde så viktig. Her trenger en godt trykk for å fjerne fiskeslo som sitter fast og groe på utstyr og båt.

På en vanlig liten fiskebåt kan  en liten elektrisk høytrykkspyler være nok på 160 bar og 15 l/min.