Spesialbygde enheter

Clena utvikler og produserer spesialiserte maskiner i henhold til våre kunders krav i tillegg til våre standardiserte maskiner. Maskinene vi bygger varierer mye fra hverandre fordi vi leverer til mange forskjellige bransjer, som bilvask, betong, konstruksjon, fiske, frakt, offshore og mange flere næringer.

Følgende er et lite utvalg av spesialmaskiner vi har laget. Ikke nøl med å kontakte oss for et uforpliktende tilbud hvis du har spesielle krav til en maskin, da vi kan bygge dem etter dine behov.

Eksempler på spesialbygde maskiner:

HY hydraulikk

Kraftig og enkelt oppbygget høytrykksspyler bygget på en ramme med hydraulikk. Denne modellen tar liten plass. Høytrykksspyleren kan kobles til alle maskiner med hydraulikkuttak. Denne enheten kan monteres for eksempel i gravemaskin, traktor, hjullaster eller lastebil  og brukes til rengjøring av maskinen. Les mer.

PTO kraftuttak

En kraftig og enkelt oppbygget høytrykksspyler bygget på en ramme med PTO. Denne kobles enkelt til kraftuttaket til traktoren. Den passer godt til for eksempel til grøftespyling eller arbeid der du mangler strøm. Les mer.

Stasjonær multipumpe

Kraftig og enkelt oppbygget høytrykksspyler, bygget i stasjonær ramme. Denne modellen kan leveres med 2 til 12 pumper og med eller uten rustfrie dekkplater.

Dersom en skal ha flere brukere på ett uttak må det monteres PLC styring som automatisk setter igang flere pumper alt etter hvor mange brukere som blir koblet på. Modellen leveres med vanntank. En kan ha felles eller individuelt vann-inntak. Les mer.

Høytrykk skum enhet

Dette er en modell med høytrykksspyler og skumpumpe i en enhet som ofte blir brukt i bilvask-industrien. Den har tank for kjemiblanding. Den har automatisk start og stopp og tidsforsinket stopp. Dersom du som kunde har høytrykksspyler fra før, da kan denne modellen leveres kun som en skumenhet. Les mer.