Høytrykkspylere for bygg

Ved vasking av store bygg, fjerning av maling og tagging er ofte et profesjonelt vaskebyrå innleid. Det er få eiendomseiere som investerer i maskiner som takler denne type vasking.

Et vaskebyrå kjøper gjerne et helt anlegg med bensin eller dielsemotor og vanntank. De kan sette sammen en egen løsning som monteres på lasteplan, i varebil eller på en henger.

Det vanlige er å ha en vanntank mellom 360 til 800 liter for det er sjelden det er nok vannmende på bygget.

Det er også vanlig at vi leverer ferdige vaskehengere med steamfunksjon til denne type oppgaver. Steamfunksjonen gjør at en kan fjerne tyggi i gatestein og graffiti på veggene uten bruk av kjemi.

Disse vaskehengerene har også et annet bruksområde. De har en funksjon som gjør at en kan bruke de til ugressfjerning ved hjelp av varmtvann.

Høytrykkspyleren kan monteres på en henger eller i en varebil ofte sammen med vanntank.

Eksempel på egnede høytrykkspylere er:

Noen velger å gå for den rimeligste løsningen og kjøper en bensindrevet kaldvannsvasker og kombinerer den med en Hotbox.

Merk at en ikke bør ha en høytrykkspyler med for sterkt trykk. Det kan skape porer i betongen. Tre blir fullstendig ødelagt av en høytrykkspyler med høyt trykk. All høytrykkspyling på treverk bør en være forsiktig med.

Skal en vaske bort slør og betongrester fra stålplater trenger du en høytrykkspyler med 500 bar trykk.

Husk å bruk verneutstyr som briller eller visir.