Mobile enheter

Profesjonelle mobile høytrykksspylere fra Clena leveres i en rekke forskjellige utgaver. Her finner du standard maskiner som passer til alt fra aktivt fritidsbruk til store utfordrende rengjøringsoppdrag for den profesjonelle bruker.

I vårt utvalg av mobile enheter finner du også høytrykksspyler med varmtvann. Varmtvann gjør at skitt, fett og oljer løser seg lettere opp. Vår Hotbox kan du koble til en høytrykksspyler med kaldtvann.

Vi er også vant med å levere skreddersydde mobile høytrykksspylere etter kundens behov.

Våre mobile enheter konkurrerer ikke på design, men på kvalitet, ytelse og driftssikkerhet.

Oversikt over standard mobile enheter:

KB mobil bensinmotor

KB Mobil er en mobil høytrykksspyler drevet av en bensinmotor. Høytrykksspyleren finnes i fire modeller som standard, men kan leveres i alle størrelser etter ditt behov. Passer godt til deg som ikke har strøm tilgjengelig. For små og store vaskeoppdrag alt etter valg av maskinstørrelse. Les mer.

KM mobil

KM Mobil er en hendig og kraftig mobil  trefaset høytrykksspyler det er lett å ta med seg. Denne passer godt til de fleste vaskeoppdrag.  Dette er vår bestselger innen bilpleie. Om du ønsker det kan du få den med rustfri dekkplate og eventuelt slangetrommel. Les mer.

KV mobil

KV Mobil er en kraftig og enkel oppbygget mobil høytrykksspyler. Den har automatisk start/stopp og leveres med tidsforsinket stopp. Passer godt til mer krevende vaskeoppdrag innen landbruk, mekanisk industri, asfalt/betong industri. Les mer.

KX mobil

KX Mobil er en kraftig og enkel oppbygget høytrykksspyler. Den har automatisk start/stopp og tidsforsinket stopp.  Den er bygget på en mobil ramme med gummihjul. Passer godt til store krevende vaskeoppdrag som for eksempel store kyllinghus/kalkunhus, landbasert oljeindustri, større verkstedsbedrifter, asfalt/betongindustri. Om du ønsker det kan det bli montert en rustfri dekkplate. Kan bygges på en stasjonær ramme. Les mer.

KX diesel/bensin motor

Dette er en mobil høytrykksspyler for kaldvann med kraftig og driftssikker bensin- eller dieselmotor. Passer godt for deg som ikke har tilgang på nok strøm eller ønsker en mobil høytrykkssvasker. Kan også kobles til vanntank for å bli helt mobil. Denne modellen kan tilpasses alle formål. Les mer.

HV Mobil er en kraftig og enkel oppbygget varmtvann høytrykksspyler med automatisk start/stopp og med tidsforsinket stopp. Den er bygget på en mobil vogn med rustfrie dekkplater. Høytrykksspyleren leveres i seks utgaver. Dette er en høytrykksspyler for alle middels og store vaskeoppdrag. Maskinen bruker en 88 kW dieselbrenner til å varme opp vannet med. Les mer.

HX mobil

HX er en mobil høytrykksspyler med varmtvann. Denne leveres med to brennere, noe som gjør at den kan leverer høy temperatur på vannet ved stor vannmengde. Dette er en høytrykksspyler for alle store vaskeoppdrag. Varmt vann løser lettere opp fett og olje for eksempel fra industri. Les mer.

KX heavy duty

KX heavy duty modellene  er kraftige og enkle oppbyggde kaldtvann høytrykksspyler. De er bygget som mobile enheter. Høytrykkspylerne er utstyrt med sikkerhetsventil. Modellene leveres med driftssikre HAWK- eller Pratissolipumper. Modellene har styreskap og kan leveres med softstart og utstyrt med løfteører. Disse modellene brukes for eksempel til krevende oppgaver inne skips-, verft- og offshore- og mekanisk-industri. Les mer.

Hotbox

Denne enheten kan kobles til en kaldvann-høytrykksspyler for å få varmt vann. Den er bygget på en mobil ramme med en rustfri dekkplate. Den kan varme opp vannet til + 100 °C alt etter hvilken høytrykksspyler den blir koblet sammen med. Denne krever kun vanlig 1-faset strøm og leveres med vanlig stikk-kontakt. Les mer.