Selv-vaske-anlegg for bil

Clena leverer solide, kraftige og komplette selv-vaske-anlegg til profesjonelle bilpleie-bedrifter.

De kan ha avfetting, skumlegging, høytrykksspylingvaskebørste, varmvoks og glanstørk – alt etter ønske – montert i en modul. Du kan velge å ha forskjellige betalingsløsninger som kort, verdikort eller kontantbetaling.

Dette er svært brukervennlige løsninger.

Bestselgere på dette området er høytrykkspumpene KS/KH 160-15 og KS/KH 160-21. De mest populær mobile er KM 160-15 og KM 160-21.

Mange setter også inn en varmtvannspyler eller fører inn varmtvann i en kaldtvannspyler fra en varmtvannsbereder. Da lager en det til slik at kunden kan velge selv hva han/hun vil bruke. Å bruke varmtvann er litt dyrere, så kunden må betale litt ekstra om en velger dette.

Et steinbra anlegg!

 Avetti er en bilforhandler på Klepp som har fokus på nyere biler i premium-segmentet. I 2015 fikk de installert et stasjonært selv-vask-anlegg bestående av en høytrykkspumpe, en skumpumpe og en avfettingspumpe.
Den kraftige høytrykkspumpa var på 160 bar og leverte 20 liter per minutt mens skumpumpa var på 150 bar og leverte 14 liter i minuttet. Hydroscand på Bryne gjorde en flott jobb med å legge opp rørsystemet i vaskehallen.
    
– Hvorfor valgte du Clena?
 Der jeg jobbet tidligere hadde vi høytrykksspylere av andre merker. Men vi hadde altfor mye driftsstans på de. Da jeg startet opp Avetti kjøpte jeg en Clena varmtvann mobilvasker. Den var jeg godt fornøyd med. Derfor var det naturlig å gå videre på dette merke når vi skulle oppgradere anlegget, forteller daglig leder Bjørn Berntsen.
– Er du fornøyd med det nye anlegget?
 – Det er steinbra! Jeg er veldig godt fornøyd. I fjor hadde vi over 2500 vask med anlegget uten problem. Nå vet jeg at anlegget fungerer så bra at jeg har tenkt å satse mer på selv-vask, sier han.