Clena Norge

Clena Norge Høytrykkspesialisten AS holder til i Orstad industriområde på Jæren og er norsk importør av Clena høytrykkspylere, Kränzle høytrykkspylere, Steamblaster vaskehenger, Meclean vaskehengere og K-Heat ugressfjerner med varmtvann. Vi har lang erfaring i salg, tilpassing og service av ulike typer høytrykkspylere og utstyr.

Vi legger vekt på å ha et stort lager av høytrykkspylere, utstyr og deler slik at våre kunder kan få det de trenger raskest mulig. Kanskje er vi Norges største butikk på dette området.

Litt om vår historie

Vi startet opp i 2003 i et eldre industribygg i Verdalen. I starten var fokuset på salg og reparasjoner av hage- og skogsutstyr/verktøy, båter og båtmotorer og bil. Etter hvert fikk vi avtale med en rekke butikker om service og reparasjon av et kjent høytrykkspyler-merke. Det ble starten på vår virksomhet innen dette feltet. Vi fant raskt ut at vi ikke ønsket å reparere på høytrykk-spylere av ymse kvalitet. Så da vi kom i kontakt med Clena og Kränzle var valget opplagt. Dette var maskiner vi kunne stå inne for, driftssikre maskiner av høy kvalitet, bygd i Europa.

I 2008 flyttet vi inn i nytt og eget bygg der halvparten er utleid til et verksted i Meca-kjeden. Etter hvert har behovet for større plass blitt prekært og i 2021 kjøpte vi nabobygget der vi nå har plass til større lager av maskiner og utstyr.

Per Arild Bø
salgssjef/teknisk leder høytrykk/mekaniker
Tlf: 45 88 58 31
perarild@clena.no

Jan Håkon Nordbø
salg høytrykkspylere og deler og båtmotorer/mekaniker
Tlf: 99 39 36 13
janhakon@clena.no

Bent Olav Vold
Mekaniker høytrykk/båtmotorer
Tlf: 990 39 887
post@clena.no

Thorbjørn Jørgensen
Mekaniker båtmotorer/høytrykk
Tlf.: 908 83 976
post@clena.no

OM CLENA DANMARK

Clena High Pressure Systems A/S er lokalisert i Danmark og produserer høytrykkspylere til profesjonelle brukere innen transportbransjen, bygg og anlegg, landbruk, skipsfart og jern-, metall- og offshoreindustrien – kort sagt alle steder der det er behov for pålitelige og sterke høytrykkspylere.

Siden starten i 1975 har Clena lagt vekt på å lage maskiner av høy kvalitet, som tåler en trøkk og som krever lite vedlikehold. Grunnstammen i produktene er driftsikre HAWK industri-pumper med keramiske stempler, rustfrie ventiler og toppstykker i messing. Designet er funksjonelt og brukervennlig og alle maskinene blir testet før de forlater produksjonslokalet.

Mottoet  til Clena er: å produsere arbeidshester, ikke fotomodeller.

Clena har et sterkt og tett samarbeid med trofaste kunder, noe som gjør at vi hele tiden utvikler våre produkter og løsninger. Kundens behov for en hurtig og effektiv rengjøring er satt i høysete.

Til landbruket har Clena et komplett program med større standardmaskiner. Høytrykkspylere for store og krevende oppgaver kan leveres med el-, bensin- eller dieselmotorer.
Clena har alltid et stort antall HAWK-pumper på lager og er også leveringsdyktige av større høytrykkspumper fra Speck og Pratissoli.

I dag leverer Clena høytrykksspylere til 25 land.  Les mer om den danske produsenten.