Ekstremt gode produkter som holder høy standard

Sateba Norway er et internasjonalt selskap som produserer vibrasjonsdempende sviller til jernbanen. De har et stort produksjonsanlegg i Hønefoss. Sateba har kjøpt åtte CLENA høytrykkspylere.

Sateba Norway er en betongprodusent med historie tilbake til 1961. De fokuserer på bærekraftig og miljøvennlig produksjon av høykvalitetsløsninger for fremtidens infrastrukturbehov. Bedriften har eksistert som eget selskap siden 2014, og de har siden hatt en voldsom utvikling i organisasjon, produktutvikling og hvordan de produserer betong.

I betongproduksjon er vasking etter produksjon av avgjørende betydning.

– Vi er svært fornøyde med produktene dere leverer som holder høy standard og tåler hard bruk, og krever lite vedlikehold, sier Rune Benstigen, leder for vedlikehold i Sateba.

Han legger til at de bruker maskinene mye da de vasker anleggene våre etter støping. Og med døgnkontinuerlig drift er de avhengige av driftssikre produkter.

– Jeg vil også si at feilsøking og tilkomst av slitedeler er meget godt plassert. Ingen tvil om at vi kommer til å fortsette å bruke Clena i fremtiden, også i vår nye produksjonshall. Jeg regner også med det vil bli handlet inn flere Clena maskiner til vårt nye tunnelprosjekt. sier Rune.

Han mener det ikke er noe problem at Clena Norge ikke er lokalisert nær dem.

LITT AV UTSTYRET :

  • Clena KV160-25 høytrykksvasker
  • Clena KH 160-21. 400V, med hotpumpe
  • Clena enkeltlanse med nippel for hurtigkobling
  • Clena turbodyse stor
  • Clena turbodyse liten