Bilpleie

 

Lastebiler og trailere

Vi leverer både kaldt- og varmtvann høytrykksspylere til vask av tunge kjøretøy. Har du mulighet til å føre varmtvann inn i en kaldtvannsvasker eller kjøper en høytrykksspyler med dieselbrenner gjør det at du kan vaske mer effektivt. Varmt vann løser opp skitt og olje bedre enn kaldtvann.

 

Velger du en løsning med en stasjonær høytrykksspyler som leverer varmtvann via en dieselbrenner anbefaler vi avsug med en lukkemekanisme eller vifte for at høytrykksspylerne ikke skal bli ødelagt av frost som trenger inn.

 

Til denne arbeidsoppgaven kan du velge fra et stort spekter alt etter bruk. Er det få kjøretøyer som vaskes en gang i uka, eller er det mange kjøretøyer som vaskes daglig. Er behovet ikke så stort kan du vurdere vår minste vasker KA mobil. Er høytrykksspyleren i daglig bruk kan vi anbefaler for eksempel modellen som Sandnes Betong bruker: KS 160-20. Kan du føre varmtvann inn går du for KH 160-20.  Velger du en med dieselbrenner for varmtvann anbefaler vi å se på HV 175-18 og 160-25, stasjonær eller mobil.

 
Selv-vaske-anlegg

Clena leverer solide, kraftige og komplette selv-vaske-anlegg til profesjonelle bilpleie-bedrifter. De kan ha avfetting, skumlegging, høytrykksspylingvaskebørste, varmvoks og glanstørk – alt etter ønske – montert i en modul. Du kan velge å ha forskjellige betalingsløsninger som kort, verdikort eller kontantbetaling.

Dette er svært brukervennlige løsninger.

Bestselgere på dette området er høytrykkspumpene KS 160-15 og KS 160-20. De mest populær mobile er KM 160-15 og KM 160-20

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Video_Widget»][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Image_Widget»][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Video_Widget»][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Image_Widget»][/siteorigin_widget]