CLENA NORGE

Clena Norge Høytrykkspesialisten AS er norsk importør av Clena høytrykkspylere, Kränzle høytrykkspylere, Meclean vaskehengere og K-Heat ugressfjerner ved hjelp av varmtvann. Vi har lang erfaring i salg og service av ulike typer høytrykksspylere og utstyr.

Jan Håkon Nordbø

eier / salg / mekaniker
Tlf: 99 39 36 13
janhakon@clena.no

Per Arild Bø 

Salgsansvarlig og mekaniker.
Tlf: 45 88 58 31
perarild@clena.no

Bent Olav Vold

salg / mekaniker.
Tlf: 990 39 887
post@clena.no

Clena Danmark

Clena High Pressure Systems A/S er lokalisert i Danmark og produserer høytrykksspylere til profesjonelle brukere innen transportbransjen, bygg og anlegg, landbruk, skibsfart og jern-, metall- og offshoreindustrien – kort sagt alle steder der det er behov for pålitelige og sterke høytrykkspylere.

Siden starten i 1975 har Clena lagt vekt på å lage maskiner av høy kvalitet, som tåler en trøkk og som krever lite vedlikehold. Grunnstammen i produktene er driftsikre HAWK industri-pumper med keramiske stempler, rustfrie ventiler og messing toppstykker. Designet er funksjonelt og brukervennlig og alle maskinene blir testet før de forlater produksjonslokalet.

Mottoet  til Clena er: å produsere arbeidshester, ikke fotomodeller.

Clena har et sterkt og tett samarbeid med trofaste kunder, noe som gjør at vi hele tiden utvikler våre produkter og løsninger. Kundens behov for en hurtig og effektiv rengjøring er satt i høysete.

Til landbruket har Clena et komplett program med større standardmaskiner. Høytrykksspylere for store og krevende oppgaver kan leveres med el-, bensin- eller dieselmotorer.
Clena har alltid et stort antall HAWK-pumper på lager og er også leveringsdyktige av større høytrykkspumper fra Speck og Pratissoli.

I dag leverer Clena høytrykksspylere til 25 land.  Les mer om den danske produsenten.

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Video_Widget»][/siteorigin_widget]