Driftssikkerhet og lang levetid 

Clena High Pressure Systems AS fokuserer på å produsere høytrykksspylere av høy kvalitet som gir deg god driftssikkerhet og lang levetid på produktene du kjøper. De er oppbygget på en enklest mulig måte, noe som minsker risikoen for feil og som gjør at de er lette å fikse om noe skulle gå galt. Her er det ikke noen avanserte el-komponenter. Du kan få disse komponentene hos en vanlig el-forhandler.

Clena A/S er eneforhandler i Skandinavia av de solide HAWK høytrykk-pumpene. Alle HAWK-pumper har keramiske stempler som standard, noe som sikrer lang levetid. Pumpene kan du få med en ytelse på opptil 500 bars trykk og med en maksimal vannmengde på 54 liter per minutt.

Dersom du ønsker pumper med høyere ytelser, kan Clena tilbyd Pratissoli høytrykk-pumper. Pratissoli produserer industripumper med en ytelse på opptil 1400 bars trykk og en maksimal vannmengde på 428 liter per minutt.

Andre typer høytrykk-pumper og utstyr kan også leveres på bestilling.

Clena har alltid et bredt sortiment av høytrykk-pumper på lager.

Dessuten kan en tilby et bredt sortiment av reservedeler og tilbehør for eksempel slangetromler, komplette rørsystemer og alt i profesjonelt utstyr til høytrykksspyling.